Esiintymisen valmennus myyjille

Onko esiintyminen epävarmaa ja meneekö myyntipuhe jaaritteluksi? Tehokas myyntipuhe ratkaisee, onnistuuko kauppasi. Opi puhumaan ja myymään tuotteitasi uskottavasti ja vakuuttavasti.

Toimit yksin, ja haluat varmuuden esiintymiseen ja oikeat sanat, joilla kauppa syntyy. Toimitte ryhmässä ja olette lähdössä myyntimatkalle tai messuille, ja tarvitsette yhteisen, napakan sanoman ja esitystavan.

Hyvä myyntipuhe ja esiintymisen taito. Helppoa kuin heinän teko – vai onko sittenkään?

Laitettaisiinko kerralla kuntoon koko paketti:

  • vakuuttavampi oma esiintyminen
  • myyntipuheeseen parempi sisältö
  • vastapuolen parempi huomioiminen myyntitilanteessa

Yrityslautturi auttaa sinua menestymään myynnissä juuri siten kuin sinä haluat

  • valmentamalla sinut ja henkilökuntasi
  • konsultoimalla yritystäsi
  • osallistumalla ”kädet savessa” neuvottelumenetelmien rakentamiseen ja neuvotteluihin.

Ota yhteyttä jo tänään, niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Yrityslautturin avulla neuvottelija oppii menetelmä neuvottelun suunnittelusta aina jatkotoimiin asti. Valmennus sisältää runsaasti käytännönharjoituksia. Valmennus lisää neuvottelu-, vaikuttamis- ja suostuttelutaitoja, tuo esiin neuvottelijan vahvuudet ja kehitysalueet sekä kehittää vertais- ja itsevalmennustaitoja. Ota yhteyttä jo tänään, niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

”Suosittelen lämpimästi Yrityslautturin myyntipuhevalmennusta – se  auttoi konkretisoimaan asiakashyötyjä, kiteyttämään myyntipuhetta ja  näkemään yritykseni viestin ulkopuolisin silmin.”

”Yleisen tason myyntivalmennuksiin verrattuna aivan erityisen hyödyllistä oli se, että voitiin keskittyä juuri minun yritykseeni ja tuotteisiini.”