Liiketoiminnan kehittäminen

Onko yrityksesi kehitys pysähtynyt? Onko suunta kateissa? Autamme yritystäsi löytämään oikean suunnan ja valitsemaan oikeat askelmerkit, joilla päästään eteenpäin.

Tarjoamme palveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne, lyhyistä konsultoinneista pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Voimme katsoa koko yritystä kokonaisuutena tai keskittyä tiettyyn osa-alueeseen.

Autamme yrityksesi kasvuun

  • konsultoimalla yritystäsi
  • vuokrajohtajana
  • Senior Advisor -palveluna
  • hallitusammattilaisena.

Mitä nämä tarkoittavat?

Konsultointi
Perehdymme yrityksenne toimintaan ja sparraamme tiettyjä asioita kuntoon. Yleensä keskimääräinen konsultointi kestää viikosta pariin kuukauteen ja lähipäiviä on yhdestä viiteen. Laskutus tapahtuu aina yrityksen kautta, joten henkilösivukuluja ei tule.

Vuokrajohtajuus
Tulemme yritykseesi tekemään työtä ja antamaan oman panoksemme. Vuokrajohtajuuden kesto on yleensä 6-24 kk ja työpäiviä on viikossa 1-3. Laskutus tapahtuu aina yrityksen kautta, joten henkilösivukuluja ei tule.

Senior Advisor
Annamme osaamisemme yrityksenne käyttöön yrityksen tarpeen mukaan. Palvelu on pitkäaikainen ja työpanos riippuu toimeksiannosta. Laskutus tapahtuu aina yrityksen kautta, joten henkilösivukuluja ei tule.

Hallitusammattilainen
Otatte yrityksenne hallitukseen ulkopuolisen jäsenen, joka auttaa vahvistamaan strategiaa, pitkän aikavälin kehittämistä sekä hallitustoimintaa. Hallitustyöstä maksetaan palkkio, joten palvelusta syntyy henkilösivukuluja.

Kerron mielelläni tarkemmin eri palveluista sekä siitä, mikä olisi soveltuvin juuri teidän tarpeisiin.

”Suuret kiitokset keskustelusta. Sinulla oli todella tarkkanäköisiä huomioita firmamme kehittämistä kaipaavista osa-alueista ja pureskelemme näitä asioita ensi viikolla hallituksen kesken.”

”Tässä vuosien mittaan on tullut palloteltua ajatuksia aika monen konsultin kanssa ja sinä menit eilisen keskustelun perusteella heti sinne terävämpään kärkeen. Tulemme varmasti kaipaamaan tukea ja sparrausta jatkossakin, joten olen mielelläni yhteydessä näihin tarpeisiin liittyen.”