Neuvottelun taito haltuun

Oletko koskaan ostanut tai myynyt mitään B2B?

Jos olet, niin todennäköisesti sinua vedätettiin. 90 % ihmisistä uskoo osaavansa neuvotella, mutta vain 10 % osaa neuvotella. Kumpaan joukkoon sinä haluat kuulua?

”Vaikein” on takana eli tapaamiseen on päästy. Nyt vain neuvotellaan asiat kuntoon. Kaikkihan nyt neuvotella osaa – vai osaako? Osaatko aina neuvotella parhaan mahdollisen lopputuloksen?

Kun menet neuvotteluun, olit sitten ostaja ja tai myyjä

  • olethan valmistautunut hyvin?
  • onhan sinulla taktiikka, miten aiot toimia?
  • jos sinulla on taktiikka, oletko ajatellut, että niin on myös vastapuolella. Oletko varautunut siihen?

Yrityslautturi auttaa sinua hiomaan oman taktiikkasi kuntoon sekä ymmärtämään, mitä vastapuolen päässä liikkuu. Lisäksi autamme ymmärtämään myös vastapuolen taktiikat sekä annamme keinot niiden hallitsemiseen.

Yrityslautturi auttaa sinua menestymään neuvottelijana juuri siten kuin sinä haluat

  • valmentamalla sinut ja henkilökuntasi
  • konsultoimalla yritystäsi
  • osallistumalla ”kädet savessa” neuvottelumenetelmien rakentamiseen ja neuvotteluihin.

Yrityslautturin avulla neuvottelija oppii menetelmä neuvottelun suunnittelusta aina jatkotoimiin asti. Valmennus sisältää runsaasti käytännönharjoituksia. Valmennus lisää neuvottelu-, vaikuttamis- ja suostuttelutaitoja, tuo esiin neuvottelijan vahvuudet ja kehitysalueet sekä kehittää vertais- ja itsevalmennustaitoja. Ota yhteyttä jo tänään, niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

”Meillä on erinomainen ja osaava myyntitiimi, silti Yrityslautturin valmennus antoi meille paljon uutta. Valmennuksessa muun muassa käytiin läpi yli 20 vastapuolen taktiikkaa, joita voi käyttää myyjän vedättämiseen ja huomasimme, että pelkästään yksi asiakas oli käyttänyt meihin näistä seitsemää keinoa. Nyt saimme työkalut torjua vastapuolen taktiikat.”

”Olemme pitkään yrittäneet saada erästä yritystä asiakkaaksemme, muttemme ole onnistuneet, koska heillä oli tietty taktiikka käytössä, josta emme päässeet ohi. Valmennus kävi läpi muun muassa tämän taktiikan ja miten se hoidetaan. Onnistuimme valmennuksen jälkeen saamaan kaupat tämän yrityksen kanssa.”